Ansvarig för området: Kerstin Sollerbrant Melefors, se Kontaktuppgifter

 Samfällighetens kvarterslokal kan hyras för t.ex. fester eller barnkalas. Lokalen hyrs endast ut till boende i samfälligheten. Hyresavgiften är 200 kr. För barnkalas är avgiften 50 kr. Avgiften betalas i förskott då nyckel eller kod lämnas ut. Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill boka lokalen. Var vänlig respektera de regler som gäller för kvarterslokalen vid uthyrning: ... Regler och rekommendationer.

För att få tillgång till kvarterslokalen på kort varsel, exempelvis för spontant pingisspel, kontakta Dennis Johansson på 070-935 5000. Om lokalen är ledig kommer dörren till lokalen öppnas på distans via det elektroniska låset. 

Du kan se när lokalen är ledig här:
Bokningar

Syfte med anläggningen

Syftet med huset är att kunna ha en samlingspunkt för samfälligheten och kunna ha festligheter (t.ex. 50-årskalas och barnkalas) ostört där, avskilt från bostäderna. Tanken är att huset skall vara lätt och trevligt att boka och använda.

 

Allmän beskrivning och bakgrundsinformation

Huset byggdes 1978 samtidigt som bostadshusen. Det består av en stor festlokal med köksvrå, kapprum, toalett och städskrubb. I lokalen får max 50 personer vistas samtidigt. Utrustning och stolar finns för cirka 40 gäster. Det finns också ett pingisbord i förrådet.

 

Tidigare reparationer och kommande renoveringar

Se Underhållsplanen för mer information!