Föreningsstämma 2024 - Tegelhagens samfällighet

Årets föreningsstämma kommer att hållas måndagen den 29 april. Formell kallelse till stämman och mer information kommer en månad innan.


Tänk på att stämman är din möjlighet att påverka vad som händer i samfälligheten! Missa inte den chansen, utan se till att ta dig tid att vara med, välförberedd, på stämman. Om du har något speciellt du vill ta upp lämnar du in en motion, se nedan.

Motioner

Om du vill ha med en motion till stämman är det dags nu! Enligt stadgarna ska eventuella motioner till stämman vara inne senast den sista februari. Motioner kan skickas via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller läggas i brevlådan hos sekreterare Dag Ribbing, Bävervägen 14. 

Städdag 

Årets vårstädning kommer att genomföras lördagen den 20 april.

Pooldäck

Snart är det dags att med gemensamma krafter såga och skruva fast ett nytt pooldäck inför sommarens badsäsong. Genom att vi medlemmar gör jobbet kan vi spara stora pengar och samtidigt ha en trevlig stund, vi fixar lunch på plats. 

Vi startar lördagen 6 april kl. 10.00 och fortsätter lördagen 13 april kl. 10.00, med förhoppning om att färdigställa däcket senast på städdagen den 20 april.

Styrelsen hoppas att tillräckligt många händiga medlemmar deltar så att vi kan undvika att köpa in dessa tjänster. Ta med verktyg som kan komma till användning.

Vi ses vid poolen!

Underhållsplan

Den årliga uppdateringen av samfällighetens underhållsplan finns nu under Nyheter på hemsidan.
Se länk här.

Vänliga hälsningar från styrelsen