Vi är en samfällighetsförening i Helenelund, Sollentuna norr om Stockholm. Föreningen består av 119 fastigheter som byggdes huvudsakligen 1977-1978, med en komplettering av några fastigheter 1983.

I vårt område har vi gemensamma garage med laddboxar för elbilar. Vi har även gemensamma lekplatser samt en kvarterslokal som medlemmar kan boka för fester och barnkalas. Dessutom finns en gemensam pool med bastu i området. De flesta fastigheter har kabel-TV från ComHem, och många har fiberanslutning från Sollentuna Energi och Miljö. För att möjliggöra driften av våra gemensamma tillgångar deltar medlemmarna i städdagar, gräsklippning och poolskötsel. När du har bott här några år och blivit varm i kläderna kan du som är intresserad även bidra i samfällighetens styrelsearbete.

I Tegelhagen trivs både barn och vuxna! Det är nära till skolor, dagis, kommunikationer, Tegelhagens naturreservat och sjön Edsviken.

På de här sidorna har vi samlat information för våra medlemmar, men också för dig som vill veta mer om vårt område Tegelhagen.

 

Viktiga datum 2021

Söndag 12 sept: POOLEN stänger

Lördag 23 okt: Höstens soliga STÄDDAG

 

Felanmälan?

Vill du felanmäla någon av samfällighetens anläggningar skickar du ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Alternativt tar du kontakt direkt med den person som finns listad som anläggningsansvarig (se Anläggingar till vänster i huvudmenyn). 

Extra information