Bommen vid Bävervägens vändplan

Öppning fungerar genom att man ringer bommen på ett visst angivet telefonnummer (0719 1005 5870 59). Om bommen har det uppringande telefonnumret i sin databas, öppnas den direkt. Berörda husägare har därför redan registrerat sina telefonnummer och fått bommens telefonnummer. Som berörd husägare räknas alla på Bävervägen, förutom nr 2-26 (jämna nummer). Om någon annan boende vill registrera sitt telefonnummer kan man kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Om någon boende på Bävervägen vill ändra sina registrerade telefonnummer kontaktar man samma mailadress. Viss handläggningstid finns.

För brandkåren, polis, ambulans, taxi, färdtjänst och brevbärare osv så finns det en s.k. Sverigenyckel som används för alla bommar i landet. Denna öppnar även vår bom. Sverigenyckeln går att köpa hos låssmeden. För utomstående som inte har Sverigenyckel (hantverkare, vissa matleveranser etc.) behöver dessa alltså kontakta den boende så att den ska ringa bommen som vanligt.

Bommarna vid Bävervägen 9 och Bävervägen 2

Dessa bommar är av lite enklare slag än den vid Bävervägens vändplan, och kan endast låsas upp med en s.k. Sverigenyckel (se ovan). 

Bommen vid Minkvägens vändplan ner mot skolan

Denna bom byggdes ursprungligen av kommunen vid ombyggnaden av skolan, men togs över av samfälligheten när skolan var färdig. Bommen har ett kodlås, så förutom med Sverigenyckel kan den alltså även öppnas med en kod som är distribuerad till berörda husägare. 

Extra information