Ansvarig för området: Dag Ribbing och Lars Andersson, se Kontaktuppgifter

 

Samfällighetens kvarterslokal kan hyras för t.ex. fester eller barnkalas.
Vi hyr bara ut lokalen till boende i samfälligheten.

Lokalen kostar 200 kr i hyresavgift. Dessutom läggs en deposition på 300 kr. Avgiften betalas i förskott då nyckeln lämnas ut. Kontakta någon av dem i styrelsen som ansvarar för uthyrning om du vill boka lokalen (se ovan) eller e-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Du kan se när lokalen är ledig här:
Bokningar

Var vänlig respektera de regler som gäller för kvarterslokalen vid uthyrning.

Det finns ett pingisbord i kvarterslokalen, och pingisspel kan ske mot utkvittering av nyckel hos lokalansvarig. Endast fastighetsägare (vuxna personer) får kvittera ut nyckeln. Fastighetsägaren ska personligen besiktiga lokalen och återlämna nyckeln till lokalansvarig när pingisspelarna är färdiga. Pingisspelare får inte använda porslin och skall ta med sig eventuella sopor. Fastighetsägaren är personligen ansvarig för eventuell skadegörelse. Nyckel lämnas tillbaka senast kl. 22.00.

 

Syfte med anläggningen

Syftet med huset är att kunna ha en samlingspunkt för samfälligheten och kunna ha festligheter (t.ex. 50-årskalas och barnkalas) ostört där, avskilt från bostäderna. Tanken är att huset skall vara lätt och trevligt att boka och använda.

 

Allmän beskrivning och bakgrundsinformation

Huset byggdes 1978 samtidigt som bostadshusen. Det består av en stor festlokal med köksvrå, kapprum, toalett och städskrubb. I lokalen får max 50 personer vistas samtidigt. Utrustning och stolar finns för cirka 40 gäster. Det finns också ett pingisbord i förrådet.

 

Tidigare reparationer och kommande renoveringar

Se Underhållsplanen för mer information!

 

Extra information